Ludvig

- - -
Saturday, 10. 07.
22:30
Park Bundek

Sinopsis

Damir Ludvig je višestruko nagrađivani filmski i glazbeni producent koji je na američkoj manifestaciji New York International Independent Film and Video Festival osvojio 3 nagrade za glazbeno dokumentarni rad.

Ludvig je najpoznatiji kao međunarodni DJ, no globalno je zapažen kao skladatelj, producent i tekstopisac projekta Ludvig & Stelar, s izdanjima na prestižnoj glazbenoj etiketi Café del Mar, te samostalnim izdanjima za elitene izdavače kao što su PlattenBank, Baroque, Bonzai, Clinique i Toolroom.

Damir je nominiran za nagradu Soundtrack na Svjetskom festivalu glazbenog i nezavisnog filma (Washington, DC), a autor je pjesme "Relax" projekta Ludvig & Stelar, koja je emitirana na radijskim postajama u više od 90 zemalja svijeta, uključujući Hong Kong, Argentinu, Australija, Južna Afrika, Rumunjska itd.

Kao DJ, Ludvig nije ništa manje impresivan. Posljednjih22 godine je rezidencijalni DJ i umjetnički direktor projekta Astralis, najdugovječnijeg hrvatskog klupskog ciklusa elektroničke glazbe, a svirao je na raznim mjestima u SAD-u, Velikoj Britaniji, Tajvanu, Švicarskoj, Španjolskoj, Sloveniji, Japanu, Izraelu, Italiji, Grčkoj, Njemačkoj, Bosni i Hercegovini, Belgiji, Austriji itd.

Festivali

Search