Phillitchevanje

- - -
Friday, 09. 07.
22:30
Park Bundek

Sinopsis

PHILLITCHEVANJE je glazbeno opušteniji program u organizaciji dvojice CFSN DJ-a. Za tu prigodu oni se povlače iz svojih kužerskih odora i prepuštaju istinskim dječačkim nagonima u kojima glazba nema granica, a pravila igre ne postoje. Oni nisu nostalgičari i ne misle da je prije petnaest godina sve bilo bolje, ali se vrlo rado sjete trenutaka kako su samo znali zaigrati ispred MTV/VIVA televizora. phillitchevanje je parada dobro nam znanih starih i novih glazbenih brojeva miksanih s ljubavlju i osjećajem za ritam starih rasplesanih glazboljubaca.

DJ ITCH imenom Sanjin Kaštelan, rođen u Rijeci, fasciniran zvukom alternativne elektronike koju u radijski svijet dovodi Dinko Bažadona te televizijski MTV chill out zone. U multimedijalnom centru MAMA 2000. godine započinje s DJ-ingom, ubrzo postaje članom grupacije Groodanje, kasnije i suorganizator večeri RAVE te aktivno nastupa po renomiranim zagrebačkim klubovima i festivalima kao što su ZFF, HRFF, MARS, Illectricity, itd. Član je CFSN DJ-a i voli sve što vole mladi. i stari. i srednji. Sve voli. :)

DJ PHILLIPE je jedan od osnivača CFSN-a. Organizator je Illectricity Festivala, festivala audio-vizualnih umjetnosti, suorganizaor Glitch Hop Shop i {pi+ch i+!} klupskih večer, te koordinator i promotor glazbenog programa Jewish Film Festivala. Sate ponekad provoditi producirajući vlastitu glazbu, remiksirajući tuđu ili slagajući sound design za neke druge mlade vizualne kreativce, samo mu vrijeme ne teče u korist, a dani su sve kraći. Po glazbenom zadatku gostovao je u mnogim klubovima po Europi i istoku, a česti je gost i najvećih glazbenih festivala u ovom dijelu Europe.

Festivali

Search