Porto Morto DJ set

- - -
Sunday, 04. 07.
22:30
Park Bundek

Sinopsis

PORTO MORTO jedan je od produkata zagrebačkog JeboTon kolektiva, a njihov glazbeni smjer kojeg je nezahvalno definirati temelji se na mješavini rocka, progresivnog popa i elektronike. Nakon sjajno prihvaćena prva dva studijska albuma otvara treće poglavlje novom pjesmom “Čekam ih”! Radi se o najavnom singlu njihova sljedećeg albuma, kojeg prati i odličan spot.

Porto Morto jedno je od najvećih iznenađenja u posljednje vrijeme što se domaće glazbene scene tiče. Fantastično prihvaćen album “Portofon” (2019.), s kojeg na prvu osvaja suradnja s Darkom Rundekom na singlu „Hodaj”, priskrbio im je tri nominacije za Porin. Prepoznatljivost grade i po naglašenom vizualnom izrazu koji je u detalje razrađen u videospotovima i na pozornici. Novim albumom i singlom najavljuju novi scenski identitet, ali i novu eru svojeg djelovanja.Tijekom 2020. rade na kazališnom projektu "Nepoznata iz Seine" i trenutno su sa tom predstavom u programu kazališta &TD.

Na Festivalu tolerancije nastupaju u posebnoj postavi kao Porto Morto DJ Set koji obuhvaća brdo sampliranog objavljenog i neobjavljenog materijala benda Porto Morto snimljenog po raznim zagrebačkim stanovima, kućama i tavanima. Izvedba je živa i materijal se umixava na licu mjesta. Vrati se na party!

Trailer

Festivali

Search